Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O oră au rezistat ” Leoaicele” arădene în fața multiplelor campioane ale României

Piros Security Lioness Arad- Olimpia Cluj 0-3

O oră au rezistat ” Leoaicele” arădene în fața multiplelor campioane ale României
Comentează 0

Sosite la Arad luni dimineața la ora 2, după o călătorie grea de la Galați , unde au câștigat cu 6-0 , elevele profesorului Dan Cuedan, fotbalistele de la Piros Securtity, au ținut astăzi piept campioanelor României , timp de o oră.

Cu o așezare tactică excelentă în teren realizată de Cuedan și cu o concentrare permanentă, poate rezultatul rămânea egal dacă, două dintre fotbalistele arădene nu greșeau la primul și la al doilea gol.

Astfel, în minutul 60, fundașul central Adelina Ion Coni nu reușește să degajeze mingea decât în picioarele adversarei Florentina Iancu, aflată la aproape 5 m de poarta gazdelor, acesteia ne rămânându-i altceva decât să o împingă în poartă, iar zece minute mai târziu, portarul Maha ( excelentă până în acel moment) nu calculează bine traiectoria luată de balon la o lovitură liberă executată de căpitanul echipei clujene, Ioana Bortan și scorul devine 0-2.

Din acel moment, moralul , dar și puterea de concentrare a arădencelor au scăzut vizibil și tot cu zece minute mai târziu încasează și ultimul gol al partidei, gol înscris de Carmen Marcu.

Duminică, 14 noiembrie, Piros Security Lioness va juca tot pe teren propriu , primind vizita echipei CSS Târgoviște.

Brigada de arbitri alcătuită din George Roman, Alex Gherman și Marius Talpoș, toți din Timișoara a oficiat disputa de pe Banatul din Sânicolau Mic.

Formațiile:

Piroș Security: Maha – Cauni, Șuveț, A. Ion, Tomescu – Olariu (74 Voinea) – Bălaș (85 Vanu), Bozian, Kugler, Prunar– Sally Mansour. Antrenor: Dan Cuedan.

U Cluj: Grigoraș – Beal, Botojelm (81 Sighertău), West – Țabur (35 Iancu), Bumbar (81 Oneț), Bortan, Marcu – Ciolacu, Mirea – Borodi (65 Pânzariu). Antrenor: Daniel Sima.

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite