Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Petru Antal a depus jurământul pentru un nou mandat de primar al orașului Pecica; cine sunt consilierii locali (FOTO)

Vechiul și noul primar al orașului Pecica, liberalul Petru Antal, a depus astăzi jurământul, după ce a fost reales pe 27 septembrie pentru un nou mandat. Tot astăzi și-a intrat în pâine și noul Consiliu Local. De altfel, primarul a scris câteva rânduri pe Facebook despre cele două momente.

Petru Antal a depus jurământul pentru un nou mandat de primar al orașului Pecica; cine sunt consilierii locali (FOTO)
Comentează 0

„Astăzi la ora 11 a început şedinţa de constituire a Consiliului Local Pecica, în formula decisă de cetăţeni, prin votul lor de la alegerile locale din 27 septembrie.
Din cauza pandemiei, legătura cu Prefectura s-a stabilit prin videoconferinţă, şedinţa fiind condusă de prefectul Gheorghe Stoian, apoi de cel mai în vârstă şi cei mai tineri membri ai CLP (Gheorghe Sabău, respectiv Andreea Roxana Ciuman-Urban şi Alexandru Daniel Zaharia), cu sprijinul secretarei oraşului, Adela Moţ.
Până acum au fost validate mandatele a 13 consilieri locali din 17, din care doi au fost absenţi din motive de boală (Marinela Danicsko şi Daniel Goldea – ambii de la PNL).
Jurământul a fost depus de actualul viceprimar Miodrag Stanoiov, antreprenorul Traian Selegean, medicul veterinar Vasile Chifor, profesorul Alexandru Daniel Zaharia (aflat la primul mandat), maistrul mecanic Dorin Sabin Puta, antreprenorul Claudiu Iuga (PNL), antreprenorul şi fostul consilier judeţean Gheorghe Sabău, inginerul Radu Totoi (PSD), inginerul Alexandru Chereş, economista Andreea Roxana Ciuman-Urban (USR PLUS) şi doctorul în agronomie Zagoni Szabo Andrei (UDMR).
În şedinţa următoare urmează să fie investiţi ceilalţi consilieri: mecanicul Nicolae Demeter, doctorul în agronomie Tóth Attila (ambii de la PNL), jurista Ruxandra Alina Sfăt (PSD) şi educatoarea Toth Brigitta Ana (UDMR), ultimii trei fiind la primul mandat.
Alături de partidele „tradiţionale”, care au constituit Consiliului Local Pecica din 1990 încoace: PNL, UDMR şi PSD, avem şi o formaţiune nouă, USR PLUS, cu care sper să putem colabora în interesul comunităţii locale.
Şase din cei 17 membri ai Consiliului Local Pecica se află la primul mandat şi i-am invitat să vină cu idei şi propuneri, pe care le vom analiza împreună, pentru a contribui cu toţii la dezvoltarea oraşului.
Sper ca viceprimarul Miodrag Stanoiov, care a fost alături de mine în ultimele trei mandate, să fie reales de membrii Consiliului Local Pecica şi să lucrăm în echipă cu toţi consilierii locali, pentru a dezvolta împreună oraşul şi satele aparţinătoare!
Aşa să ne ajute Dumnezeu!”
, a scris Petru Antal.

Foto: Facebook Petru Antal

Galerie foto (21)


Scrie un comentariu

trimite