Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Petreceri sparte de Poliţia Locală: vezi câte amenzi şi câte avertismente au dat agenţii; printre cei sancţionaţi, şi administratorul unui restaurant

Poliţiştii locali au fost spărgători de petreceri, zilele trecute, când au împărţit amenzi şi avertismente în stânga şi-n dreapta. Printre cei amendaţi s-a numărat şi administratorul unui restaurant „pentru că a permis tulburarea liniștii publice din imediata vecinătate a localului”.

Petreceri sparte de Poliţia Locală: vezi câte amenzi şi câte avertismente au dat agenţii; printre cei sancţionaţi, şi administratorul unui restaurant
Comentează 0

„32 de persoane și administratorul unui restaurant au fost amendați de către polițiștii locali de ordine publică, respectiv 30 de persoane avertizate, în ultimul weekend, pentru încălcarea normelor prevăzute de Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv HCLM nr. 162/2006 privind gospodărirea municipiului Arad.  Valoarea contravențiilor depășesc 11.000 lei.

Astfel, în topul faptelor contravenționale se situează consumul de alcool pe domeniul public, pe fondul căruia s-a ajuns „inevitabil” la săvârșirea altor contravenții, respectiv tulburarea liniștii locuitorilor din zonele de locuit, săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, folosirea expresiilor jignitoare sau vulgare, provocând indignarea cetățenilor, care au solicitat sprijinul Poliției Locale prin Dispecerat.

Totodată, administratorul unui restaurant a fost amendat pentru că a permis tulburarea liniștii publice din imediata vecinătate a localului și 5 persoane au fost sancționate pentru că au procedat la ascultarea muzicii foarte tare, în timpul nopții, deranjând cetățenii din zonele de locuit. Alți 30 de tineri au fost avertizați pentru ascultarea muzicii la o petrecere, la intensitate mare, aceștia conformându-se după intervenția polițiștilor locali”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite