Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Petrecere în Westfield: grătare, artificii și lansarea unor noi proiecte

Petrecere în Westfield: grătare, artificii și lansarea unor noi proiecte
Comentează 0

În seara de 4 Iulie, Westfield a sărbătorit 10 ani, în cadrul unui eveniment care a îmbinat recunoștința față de trecut și entuziasmul față de prezent și viitor - odată cu lansarea noilor modele de vile din Westfield.

 

Cu peste 250 de persoane prezente, muzică și mâncare bună, Westfield a fost gazda unei petreceri reușite, unde toată lumea s-a simțit excelent - de la locuitorii cartierului la partenerii sau clienții care au participat. Petrecerea a fost cu specific american: cu grătare, burgeri, hotdogs și bere rece, lucru care a mers mână-n mână cu sărbătoarea Zilei Independenței, care are loc tot pe 4 iulie.

 

Având în vedere că Westfield s-a remarcat încă de la început ca și cartier de inspirație occidentală, iar experiența Statelor Unite a avut un rol important în background-ul fondatorilor proiectului, este de înțeles de ce valorile și cultura americană au un ecou și aici, în Arad.

 

Seara s-a încheiat cu un spectacol extraordinar de artificii, care au completat senzația că în Arad, se întâmplă și lucruri bune, grație unor oameni care pun foarte multă pasiune în ceea ce fac.

 

10 ani de Westfield, în Arad

 

Din discursul ținut de Emanuel Bistrian, CEO Westfield, am aflat că Westfield tocmai a împlinit 10 ani de existență ca proiect - în timp ce primele case aici au fost construite în urmă cu aproape 5 ani. Cartierul a avut o evoluție înfloritoare, și suntem siguri că la ora actuală nu există arădean care să nu știe despre Westfield și casele frumoase de aici.

 

Noile vile Westfield au fost lansate

 

Cu ocazia acestei seri, am putut vedea și noua colecție de vile, pe care Westfield le-a lansat în timp real, pe website. Prezentarea celor 7 vile a fost foarte atractivă și nu putem spune decât că: așteptăm cu anticipație și primele vile finalizate, din proaspăta colecție!

 

„Noile vile sunt extraordinare. Designul lor exterior e minimalist cu o ușoară tentă nordică. Interioarele cu spațiile mari vitrate, foarte deschise, reflectă rădăcinile noastre americane. O mare parte din vilele noastre beneficiază de dormitor matrimonial cu baie și dressing propriu. Fiecare vilă nouă are standard izolație de 15 cm, încălzire în pardoseală și sticlă tripan, iar materialele folosite sunt de o calitate impresionantă.” - Emanuel Bistrian, CEO Westfield

 

Primul Clubhouse rezidențial din Arad

 

Westfield ne-a suprins cu o clădire spectaculoasă, pe care am putut să o vedem acum pentru prima dată: Clubhouse-ul rezidențial. Aceasta este clădirea cu facilități cu care Westfield își va întâmpina rezidenții în curând, odată cu finalizarea lucrărilor la restaurant, cafenea, piscina exterioară și cea interioară, sala de fitness, sala media și grădinița - toate fiind servicii pe care locuitorii din Westfield le vor avea la dispoziție.

 

„Pentru noi, e de neconceput ca un cartier nou să nu ia în calcul integrarea unor facilități de bază care contribuie enorm la un stil de viață plăcut și sănătos. De aceea, am ales să dezvoltăm responsabil - pentru oameni.” - Emanuel Bistrian, CEO Westfield

 

Un cartier construit pentru oameni

 

Se vede din felul în care arată străzile (largi, pavate, curate) și casele din cartierul Westfield. Se vede, acum, și din investiția în Clubhouse-ul cu facilități, care te întâmpină încă de la intrarea în cartier cu promisiunea unei experiențe inedite în Arad. În Westfield, oamenii sunt pe primul loc - de aceea și noua campanie lansată vorbește despre încredere și deschidere spre oameni.

 

„Credem în tine.” - este mesajul noii campanii de comunicare, care ne transmite tuturor încredere în viitor, o încurajare binevenită, îndrăznim să spunem, pentru noi toți. Puteți afla mai multe despre campanie și valorile Westfield, aici: http://www.westfield.ro/credem/

 

Mai multe noutăți pe pagina de Facebook a cartierului: fb.com/WESTFIELDARAD și pe website: www.westfield.ro.

Galerie foto (141)


Scrie un comentariu

trimite
Inchide