Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Peste 250.000 de țigări de contrabandă, descoperite într-o autoutilitară, pe strada Mărului

Un tânăr de 26 de ani, din Arad, a fost reținut pentru contrabandă cu țigări, în urma unei acțiuni a polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

În urma investigațiilor efectuate, în seara zilei de 16 februarie a.c, polițiștii economici, cu sprijinul polițiștilor municipiului, au depistat pe strada Mărului din municipiu, un autoturism cu 4 ocupanți, bărbați cu vârste între 26-46 de ani, din Arad, bănuiți că ar desfășura activități de contrabandă.

Peste 250.000 de țigări de contrabandă, descoperite într-o autoutilitară, pe strada Mărului
Comentează 0

În urma controlului efectuat, au fost descoperite mai multe chei de contact, iar în interiorul unei autoutilitare care aparținea uneia dintre cele 4 persoane, identificată la fața locului, au fost găsite 12.500 de pachete de țigări netimbrate, (250.000 fire) de diferite mărci și 15.554 de lei, bani susceptibili a proveni din activități de contrabandă.

În continuarea cercetărilor desfășurate sub supravegherea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, la data de 17 februarie a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la un imobil de pe raza municipiului, susceptibil a fi folosit de cei în cauză pentru depozitarea țigărilor, ocazie cu care au mai fost găsite alte 10.600 de țigări de diferite mărci, netimbrate.

Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, unul dintre cei patru bărbați fiind reținut pentru 24 de ore. În cauză se continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză, aceștia fiind cercetați penal pentru contrabandă.

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite