Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Peste 20 de medalii cucerite de trăgătorii juniori ai CSM Arad la debut de Naţionale!

Trăgătorii CSM Arad s-au remarcat la Bucureşti Campionatului Naţional de glonţ la nivelul juniorilor II. Elevii antrenorilor Mircea Budurişan, Monica Toth şi Gheorghe Pop s-au întors acasă cu nu mai puţin de 21 de medalii! Campioni naţionali au devenit Daria Haristiade şi Luca Joldea, la dublu mixt, în proba de pistol aer comprimat, Joldea a mai mai cucerit aurul în alte două probe, trecându-şi în cont şi un bronz, Haristiade. Alesia Vlai, Andrada Gheocel şi Camelia Madosa au urcat şi ele, câte o dată, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Peste 20 de medalii cucerite de trăgătorii juniori ai CSM Arad la debut de Naţionale!
Comentează 0

Plus titlul pe echipe, cucerit în proba de pistol aer comprimat, de Haristiade, Vlai şi Gheocel. Cu argint naţional s-au ales Luca Joldea, Daria Haristiade, Iulia Bagi, Camelia Madosa şi Andrada Gheocel, ultimele trei pistolare urcând de câte două ori pe podium, în exact această formulă de echipă. În fine, Iulia Bagi - în două rânduri - şi Luca Joldea, au obţinut bronzul în diferite probe individuale, pentru un total impresionant de medalii al clubului arădean.

Zece medalii au fost obţinute şi la categoria de vârstă a juniorilor III, acolo unde performerul delegaţiei a fost Luca Joldea, de patru ori campion naţional în diferite probe indivduale, secondat de Iulia Bagi, de două ori medaliată cu aur şi Alesia Vlai, care a urcat o dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Cu argint s-au ales Joldea şi Bagi, la dublu mixt, în proba de aer comprimat, iar Vlai şi-a mai trecut în cont şi un bronz.

Urmează finalele juniorilor, tineretului şi seniorilor, programate la sfârşitul lunii iulie. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite

Inchide