Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pesediştii ameninţă Guvernul cu o moţiune „fatală” pentru că ia măsuri de protecţie împotriva COVID-19

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a criticat, duminică, faptul că starea de alertă a fost prelungită fără încuviinţarea Parlamentului, acuzând un "abuz imens" din partea Guvernului, scrie digi24.ro, care citeză Agerpres.

Pesediştii ameninţă Guvernul cu o moţiune „fatală” pentru că ia măsuri de protecţie împotriva COVID-19
Comentează 0

În acest context, el a arătat că o consecinţă majoră este faptul că Executivul s-a ales cu o moţiune de cenzură care „îi va fi fatală''.

„Astăzi se împlinesc cinci zile prevăzute de lege în care Parlamentul se putea întruni, dezbate, modifica şi vota sau nu starea de alertă. PNL a decis să ignore spiritul legii şi a decis doar să informeze Parlamentul despre prelungirea stării de alertă. Acest abuz imens, această nouă bătaie de joc la adresa legii şi a unei instituţii fundamentale cum este Parlamentul României va avea două consecinţe majore. Prima: Guvernul Orban s-a ales cu o moţiune de cenzură care îi va fi fatală şi a doua consecinţă: prin refuzul de a solicita încuviinţarea Parlamentului pentru prelungirea stării de alertă Guvernul PNL a declanşat starea de haos în România", a spus Romaşcanu.

Intraţi AICI pentru mai multe detalii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite