Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Persoană rămasă în pană cu motocicleta de enduro în pădure, mai sus de localitatea Obârșia

Duminică, 11 august, în jurul orei 20,30 o persoana a rămas în pană cu motocicleta de enduro în pădure, mai sus de localitatea Obârșia. Fără semnal la telefon. Au fost alocate forțe de intervenție de la Sectia de Pompieri Barzava, 2 Pompieri cu o auto de teren, 1 echipaj SMURD de tip B 2 jandarmi cu un auto de teren, 2 polițiști de la postul Petriș, 2 angajați de la Ocolul Silvic cu un auto de teren.

Persoană rămasă în pană cu motocicleta de enduro în pădure, mai sus de localitatea Obârșia
Comentează 1

Apelul la 112 a fost preluat de către colegii din județul HD. Apelantul susține ca este obosit s-o deshidratat. Localizarea a fost făcută de către colegii de la 112 Hunedoara în funcție de coordonatele pe care le-a furnizat apelantul.

A fost solicitat in sprijin și un echipaj Salvamont Salvaspeo și totodată în sprijin au plecat și 2 Pompieri de la Barzava care dețin motociclete enduro și cunosc traseele, după cum ne-a transmis maior George Pleșca, din partea ISU Arad.

UPDATE:

La ora 21,21 victima, bărbat 42 de ani din județul Gorj, a fost găsită de plt. Maj Leric George, de la Sectia Barzava, aflat în timpul liber, membru a unui club de Enduro. Bărbatul, deshidratat, fost predat, coborât pana la echipajul SMURD, este în stare bună.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite