Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pericol în Voivodina: presa maghiară scrie despre localnici care dorm pe podea de frica gloanţelor

În fiecare săptămână mii de migranți încearcă să intre ilegal în Ungaria, la graniţa de sud, uneori folosind metode violente. Deși sunt reţinuţi de poliţie și conduşi înapoi în zona de securitate de la graniţă, ei încearcă din nou și din nou, scrie hotnews.ro.

Pericol în Voivodina: presa maghiară scrie despre localnici care dorm pe podea de frica gloanţelor
Comentează 0

În ultimele luni, bandele de migranți care se află pe partea sârbă s-au înarmat și folosesc armele din ce în ce mai des, mai arată hotnews.ro, care citează portalul maghiar hirado.hu.

Acesta menţionează că împuşcăturile pot fi auzite clar pe înregistrarea făcută vineri seara de o cameră de supraveghere în satul din Voivodina, Hajdukovo. Incidentul de săptămâna trecută, când imigranții ilegali au folosit curtea localnicilor drept câmp de luptă, încă mai stârnește un mare ecou. Ciocnirea a durat ore întregi, un migrant afgan a fost ucis și alți doi au fost răniți.

„Cartușe împrăștiate și gloanțe zac în mai multe locuri după împușcăturile în serie trase de migranți de săptămâna trecută. Sunt localnici care petrec noaptea dormind pe jos pentru că le este frică să nu fie loviți de gloanțe. Uneori auzim mai multe focuri, cinci, șase la rând. În asemenea situaţie, te ghemuieşti şi aştepţi să treacă. Dacă au trecut zece minute și numai auzi focuri, atunci continui munca. S-a întâmplat că mulgeam vacile, migranții au început să tragă, m-am întins la pământ în grajd ca să nu mă lovească glonțul”, a spus Marina Dragomanovic, din Serbia.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: Betaphoto / Sipa Press / Profimedia Images via hotnews.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite