Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Percheziții la casa lui Ioan Crișan și la mai multe firme. Ce au găsit anchetatorii

Anchetatorii fac tot posibilul pentru a găsi o pistă în elucidarea acestui caz, iar primul pas l-au reprezentat perchezițiile în casa afaceristului Ioan Crișan. Oamenii legii au găsit mai multe lucruri care le-ar putea da un răspuns.

Percheziții la casa lui Ioan Crișan și la mai multe firme. Ce au găsit anchetatorii
Comentează 0

Anchetatorii au făcut o serie de percheziţii atât la locuinţa decedatului, cât şi la firme care ar fi putut furniza explozibilul. Potrivit ultimelor informații, încă nu există o pistă credibilă cu privire la mobilul asasinatului, motiv pentru care, oamenii legii continuă căutările.

Marți, aceștia s-au întors în apartamentul omului de afaceri care a murit în propria sa mașină în urma exploziei unei bombe amplasate sub scaunul său.

Locuința afaceristului se află într-un bloc obișnuit din cartierul Micălaca, unde Ioan Crișan locuia de 40 de ani, iar vecinii il știu ca fiind un om discret.

Soția acestuia a fost și ea de față în timpul perchezițiilor, iar anchetatorii au ridicat mai multe documente, dar și plicuri sperând ca acestea să îi ajute în a stabili mai bine profilul și comportamentul bărbatului. Totodată, aceștia speră că în documentele preluate vor fi găsite indicii sau probe care ar putea arăta motivul pentru care a fost ucis bărbatul, dar și lucrurile cu care acesta se ocupa înainte de explozie.

Citește mai multe AICI. 


Scrie un comentariu

trimite