Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pentru Șoimii Pâncota nicăieri nu-i ca...în deplasare. „Trebuie să strângem rândurile, să stăm cu capul sus în fața tuturor”

Pentru Șomii Pâncota deplasarea e...acasă. Pare paradoxal, dar elevii lui Ionuț Popa se simt mai bine pe terenuri străine, decât pe arena proprie. Pâncota a acumulat 4 puncte în primele 3 runde, și toate în deplasare. Iar mâine, dela ora 11, șomii au meci pe arena locală, cu FC Caransebeș. 

Pentru Șoimii Pâncota nicăieri nu-i ca...în deplasare. „Trebuie să strângem rândurile, să stăm cu capul sus în fața tuturor”
Comentează 0

„Fiindcă jucăm pe cel mai mic gazon din Liga a 2-a, ne va fi greu să ne atingem scopul, cele trei puncte. De aceea, le spun mereu băieților că doar atitudinea poate face diferența. Cu determinare putem bate pe oricine, fără ea avem probleme în special acasă. Dacă nu murim pe teren, riscăm să pățim ca și cu Baia Mare și ar fi păcat după rezultatul muncit de la Mediaș. Trebuie să strângem rândurile, să ne facem treaba, să stăm cu capul sus în fața tuturor, așa cum s-a întâmplat după meciul cu Gaz Metan”, a spus Ionuț Popa. La dispoziția antrenorului revin Doda și Fuchs, dar lipsesc Dragalina, Pascariu și Rusu.

„Dacă îi luăm de sus pe cei din Caransebeș, așa cum i-am luat pe cei de la Baia Mare, riscăm să pierdem din nou. Sper că am învățat ceva din acel meci, dar mai ales din partida de la Mediaș, unde am demonstrat că dacă vrem să jucăm fotbal de calitate, ne iese. Sper să câștigăm sâmbătă, dar și săptămâna viitoare la Cluj. Ar fi bine să adunăm cât mai multe puncte în această toamnă pentru a sta ceva mai liniștiți în retur”, a completat președintele Pavel Piroș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite