Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pe 2 la final de an

Pe 2 la final de an
Comentează 0

UTA U17 a încheiat cu bine 2016. În ultima rundă a anului în Liga Elitelor băieţii cu Costl Bogoşel, Mihai Petcuţ şi Sandu Ţamboi au învins Centrul de Excelență Timișoara, în fapt selecționata „tricoloră” formată din jucători născuți în anul 2000 ce se pregătește de un an și jumătate în sistem centralizat în oraşul de pe Bega. Unicul gol al meciului a fost marcat de Deliman, după un corner bătut de Faur. UTA e pe 2 în Liga Elitelor, la 2 puncte ăîn urma Ardealului Cluj, şi cu 8 puncte peste Centrul de Excelenţă Timişoara şi Miercurea Ciuc. O poziţie ce duce la turneul final de la Mogoșoaia din vara anului viitor.

 

UTA: Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai – R. Petcuț, T. Bodri, Deta, L. Bodri – Gruiescu, N. Faur. Au mai jucat: Covaci, Dumitru, Obrad, Stan, Țuța.

.....................................

În cealaltă partidă, în Liga Elitelor U19, UTA a pierdut împotriva Centrului de Excelență Timișoara cu 1-2. Unicul gol al arădenilor a fost înscris de Toma.

UTA U19: Mara – Lazăr, Savin, Rogojan, Revesz – Jorza, Copaci – Mandache, Costin, Stahl – Toma. Au mai jucat: Țurcanu, Brănișteanu, Vasile și Mager.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite