Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

În Cupă UTA U17 a cedat la Miercurea Ciuc, iar UTA U19 s-a impus la Mediaş

În Cupă UTA U17 a cedat la Miercurea Ciuc, iar UTA U19 s-a impus la Mediaş
Comentează 0

Dacă în urmă cu câteva zile UTA U17 învingea în Liga Elitelor pe Csikszereda Miercurea Ciuc hargitenii aveau să îşi ia revanşa într-un meci ce conta pentru turul trei al Cupei României. Gazdele s-au impus cu un nevrosimil 5-0, după ce arădenii au ratat de 3 ori singuri cu portarul la 0-0!

„Dacă duminică, ei ar fi meritat mai mult din punct de vedere al rezultatului, azi a fost invers.  La 0-0, Faur a scăpat de trei ori spre poarta adversă, a ratat, după care, din minutul 30 până în 36 am luat nu mai puțin de trei goluri și totul s-a terminat. Degeaba am dominat teritorial partea a doua, căci meciul era jucat, ba, mai mult, am mai luat două goluri. Trebuie să recunoaștem că echipa din Ciuc a fost mult mai motivată decât noi astăzi. Nu ne rămâne decât să strângem rândurile pentru ultimul meci oficial al anului, cel de campionat, de miercurea viitoare, cu Centrul de Excelență Timișoara”, a spus antrenorul Mihai Petcuț la sportarad.ro.

UTA a jucat în formula: Creța – Deliman (50 Obrad), Sabău, Onuțan, Stan (50 L. Bodri) – Deta, Petcuț, T. Bodri (58 Dumitru), Țuța – Gruiescu, N. Faur (60 Băloi).
......................

În aceeaşi fază a competiţiei, dar în altă categorie de vârstă UTA U19, pregătită de Cristi Păcurar, Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin s-a impus pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș. Era 1-1 la finalul timpului regulamentar de joc, cu gol arădean înscris de Costin după ce gazdele conduseseră cu 1-0.S-a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde Toma, Vasile, Țurcanu și Copaci au transformat, Costin a ratat, iar Mara a fost eroul UTA-ei, apărând lovitura decisivă (o alta fusese ratată medieșeni). Gaz Metan – UTA 3-5 scor final, iar arădenii se califică în sferturile de finală ale competiției, fază programată în primăvara anului viitor.

UTA: Mara – Iova (46 Savin), Lazăr, Rogojan, Revesz – Pop (65 Copaci), Brăniștean (80 Vasile) – Mandache (52 Țurcanu), Toma, Stahl – Costin.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite