Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pază întărită la granița cu Ungaria. Jandarmii, chemați să apere frontierele, de teama migranților

Jandarmii au fost angrenați în acțiunile de supraveghere a frontierei cu Ungaria, în județele Arad, Bihor și Timiș, pentru sporirea gradului de siguranță și prevenirea infracționalității, în special a migrației ilegale.

Pază întărită la granița cu Ungaria. Jandarmii, chemați să apere frontierele, de teama migranților
Comentează 1

Potrivit unui comunicat de presă remis, joi, de Poliția de Frontieră Arad, în această perioadă au loc misiuni comune de supraveghere a frontierei de vest a României, la care participă, alături de polițiști de frontieră, și jandarmi.

”În vederea creşterii gradului de siguranţă la frontiera de vest a României, poliţiştii de frontieră acţionează în comun cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Arad şi Bihor şi Gruparea Mobilă de Jandarmi Timiş, în baza unui plan comun de menţinere, asigurare a ordinii publice şi creşterii gradului de siguranţă a cetăţeanului”, precizează comunicatul.

Conform sursei citate, aceste efective acționează la granița cu Ungaria, acțiunile având ca scop ”asigurarea ordinii publice şi combaterea infracţionalităţii transfrontaliere, în mod special a migraţiei ilegale”.

”Echipajele mixte sunt dotate cu echipamente de ultimă generaţie şi autospeciale cu sistem de termoviziune”, mai precizează Poliția de Frontieră Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite