Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Patronatul ia atitudine vizavi de posibile abuzuri privind IMM-urile

Reprezentanții Patronatului Arad sunt de părere că, în ultima perioadă, există o avalanșă de controale ale autorităților publice și locale în rândul IMM-urilor, controale care, spun ei, de multe ori tind să exagereze prin natura și modul de abordare a acestora.

Patronatul ia atitudine vizavi de posibile abuzuri privind IMM-urile
Comentează 0

Reprezentanții PNR filiala Arad, doresc, pe această cale, să supună atenției autorităților, că legea trebuie să fie interpretată și aplicată atât în litera legii cât mai ales în spiritul acesteia.

„Suntem de acord să se respecte o disciplină economică, dar nu putem să nu sesizăm anumite practici care se reduc doar la a aduce bani la buget indiferent de mijloace. Țin să amintesc faptul că aceste practici, de multe ori abuzive, nu au nici o legătură cu o economie predictibila care să fie bazata pe practici concurențiale. Aceste situații nu fac decât să mărească evaziunea fiscală fără a aduce vreun beneficiu de ordin economic”, a precizat Marcel Mainescu, prim-vicepreședinte PNR Arad.

În aceeași ordine de idei cei de la Patronat doresc să atragă atenția că atunci când organele de control sunt suprasolicitate, ele tind să amendeze pe cei de bună credință unde șansele de încasare sunt mai mari, neglijând pe adevărații infractori care pot să se ascundă mai ușor de rigorile legii.


Scrie un comentariu

trimite