Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Patricia Dinga (PNL): „PSD se opune amenajării parcării subterane în Piața Avram Iancu”

“Așa cum ne-au obișnuit de fiecare data, consilierii PSD s-au opus în ședința CLM de astăzi la proiectul de hotărâre nr 326/2017 privind amenajarea parcării subterane în Piața Avram Iancu.

Patricia Dinga (PNL): „PSD se opune amenajării parcării subterane în Piața Avram Iancu”
Comentează 0

Reprezentanții PSD au vociferat de nenumărate ori în spațiul public că în Arad este nevoie de o soluție pentru suplimentarea locurilor de parcare. Consilierii PSD nu au fost capabili să propună un proiect sau cu o idee privind soluționarea parcărilor în municipiu, însă s-au opus proiectului Primăriei care ar fi putut crea un număr considerabil de locuri de parcare, care ar fi venit în sprijinul arădenilor.

Vărcuș și Cheșa, consilierii PSD au motivat în ședință faptul că se opun proiectului pentru crearea locurilor de parcare din simplul motiv că exprimarea nu era în ton cu dorințele lor. Aceeași consilieri au lipsit de la ședința comisiei de specialitate în care ar fi putut solicita modificări, dovedind astfel lipsa lor de interes pentru problema parcărilor din Arad” a declarat Patricia Dinga, consilier local municipal PNL.


Scrie un comentariu

trimite