Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Pasionaţii de motociclism, aşteptaţi la Sebiş în acest weekend

Pasionaţii de motociclism, aşteptaţi la Sebiş în acest weekend
Comentează 0

Pasionații de motociclism sunt așteptați în acest weekend (18-20 martie) la Sebiș pentru prima etapă a sezonului la Enduro. Această etapă va conta atât pentru Campionatul Național Individual al României la Enduro, cât și pentru Campionatul Est-European, respectiv, Campionatul Național al Ungariei.

Un număr impresionant și important de sportivi sunt anuntați la start, fapt care pune Sebișul în centrul atenției în weekendul acesta pentru ceea ce înseamna Enduro în zona Europei de Est.

Sportivii participanți la Sebiș Enduro Challenge vor avea parte de o serie de surprize, un traseu bine marcat, atât cu zone de viteză, cât și cu zone tehnice, urcări, coborâri și mult mult noroi, deși vremea se anunță a fi bună în weekend, arată frm.ro.

Toți sportivii vor fi așteptați la sosirea de pe traseu cu mâncare caldă la ceaun.

Vali Porcișteanu, multiplu campion național la Rally, este invitat de organizatori, Lion Racing Team Arad, sa susțină un show pe 20 martie, înainte de festivitatea de premiere. Acesta va fi protagonistul unui show de zile mari în centrul orașului Sebiș, scrie frm.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite