Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Părul creşte rapid cu acest amestec din trei ingrediente

Ingredientele naturale sunt soluţii minune pentru îngrijirea părului, pe care te poţi baza în orice moment, indiferent de problema cu care te confrunţi. Alege tratamentul potrivit pentru tine şi aplică-l de două ori pe săptămâna, cel puţin o lună -  de preferat este să-l urmezi o perioadă mai lungă.
 

Părul creşte rapid cu acest amestec din trei ingrediente
Comentează 0

Ai nevoie de: un gălbenuş de ou, o lingură sau o jumătate de lingură de ulei de ricin (în funcţie de tipul părului - uscat sau gras), o lingură de suc de lămâie.

Amestecă cele trei ingrediente până se formează o pastă, după care aplic-o pe păr, masând scalpul. Acoperă capul cu o cască de duş şi lasă tratamentul să acţioneze peste noapte.

Uleiul de ricin este ingredientul cheie în orice tratament pentru creşterea rapidă a părului. Acesta are o putere mare de regenerare, combate căderea părului şi îi întăreşte rădăcina. Galbenuşul de ou hrăneşte rădăcina firelor de păr, iar sucul de lămâie ţine la distanţă seboreea şi dă luciu natural podoabei capilare.

Cum îţi creşte părul mai repede cu ajutorul alimentaţiei

Pentru a ajuta părul să-şi mărească ritmul de creştere, trebuie să abordezi problema şi din interior, astfel că o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată îi vor da impulsul de care are nevoie.

Alimentele bogate în vitaminele A (lactate, spanac, peşte), B (banane, verdeţuri, carne), C (cătină, măceşe, roşii, citrice) şi E (cereale integrale, migdale, nuci) sunt esenţiale pentru păr. De asemenea, ai nevoie de acizi graşi Omega 3, zinc, magneziu şi proteine, pentru ca rădăcina firelor de păr să fie puternică. Nu uita că alimentaţia ta trebuie să fie variată şi să consumi multe fructe şi legume proaspete. De asemenea, poţi să completezi nutrimentele de care corpul tău are nevoie prin suplimente alimentare.

Răspunsul la întrebarea cum îţi creşte părul mai repede este simplu: hrăneşte-te cât mai sănătos, du o viaţă liniştită şi răsfaţă-ţi periodic podoabă capilară cu masaje şi tratamente naturiste. Ingredientele naturale sunt soluţii minune pentru îngrijirea părului, pe care te poţi baza în orice moment, indiferent de problema cu care te confrunţi. Alege tratamentul potrivit pentru ţine şi aplică-l de două ori pe săptămâna, cel puţin o luna -  de preferat este să-l urmezi o perioada mai lungă.
Sursa: divahair.ro
 


Scrie un comentariu

trimite