Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Partidele, chemate la consultări astăzi și mâine, la Cotroceni

Partidele, chemate la consultări astăzi și mâine, la Cotroceni
Comentează 0

Partidele urmează să fie chemate, de către preşedintele Klaus Iohannis, astăzi și mâine la consultări, potrivit Realitatea TV.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri seară, o scrisoare preşedinţilor partidelor parlamentare, pe care îi invită la consultări pentru desemnarea unui candidat pentru funcţia de prim-ministru, primele chemate la Cotroceni, joi, fiind PSD, PNL, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, Iohannis a trimis o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament, prin care îi invită la consultări la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui candidat pentru funcţia de prim-ministru.

Consultările vor începe joi, la ora 15.00, cu PSD, urmând ca PNL să intre la consultări la ora 17.00, UDMR la ora 18.00 şi minorităţile la ora 19.00.

La ora 16.00, Klaus Iohannis avea anunţată deja o ceremonie de decorare a Colegiului Juridic franco-român de studii europene.

Consultările vor continua vineri, când la Palatul Cotroceni vor fi chemaţi liderii UNPR, de la ora 11.30, şi ALDE, de la ora 12.30.

Fiecare delegaţie va fi formată din maximum cinci membri, se precizează în scrisoarea adresată de preşedinte liderilor partidelor parlamentare.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite