Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Parlamentarii arădeni, aleși pe 6 decembrie, și-au primit certificatele; vezi cine a lipsit de la ceremonie (FOTO)

Parlamentarii arădeni, aleși în urma scrutinului de pe 6 decembrie, și-au primit, astăzi certificatele. Ceremonia a avut loc în Sala Rotondă a Prefecturii, în prezența prefectului Gheorghe Stoian, a primarului Călin Bibarț, a vicepreședintelui CJA Răzvan Cadar și a judecătorilor Cosmin Branc, președintele Biroului Electoral de Circumscripție nr. 2 Arad, și Flavius Bradin, locțiitor al președintelui.

Parlamentarii arădeni, aleși pe 6 decembrie, și-au primit certificatele; vezi cine a lipsit de la ceremonie (FOTO)
Comentează 0

De remarcat că din cei zece deputați și senatori aleși la Arad au fost prezenți numai opt, doi dintre ei, deputatul PSD Mihai Fifor și senatorul Eusebiu Pistru, fiind reprezentați de un coleg de partid, deputatul Adrian Alda. Astfel, parlamentarii care și-au preluat în persoană certificatele au fost: senatorii Ioan Cristina (PNL) și Sergiu Vlad (USR) și deputații: Glad Varga (PNL), Sergiu Bîlcea (PNL), Adrian Wiener (USR PLUS), Vasile Nagy (AUR), Petru Farago (UDMR) și Adrian Alda (PSD). „Nu pot decât să le transmit felicitări celor care au câștigat bătălia politică și să-i rog frumos ca mai înainte de culorile politice pe care le reprezintă să fie buni arădeni”, a spus primarul Călin Bibarț imediat după începerea ceremoniei. La rândul său, Răzvan Cadar, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, i-a asigurat pe aleși că vor avea un partener în instituția pe care o reprezintă. „Vreau să-i felicit pe toți și să-i asigur că au un partener în noi, în ceea ce privește implementarea proiectelor pentru arădeni”, a spus Cadar. În continuare, judecătorul Cosmin Branc a ținut să le mulțumească tuturor celor implicați în desfășurarea alegerilor din 6 decembrie, apoi a trecut la înmânarea certificatelor.

În încheiere, prefectul Gheorghe Stoian le-a urat succes deputaților și senatorilor trimiși în Parlament de arădeni. „Vă doresc succes în activitate și să reprezentați județul nostru cu cinste în cele două camere ale Parlamentului României”, a încheiat prefectul.

Galerie foto (16)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite