Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fanatici condamnați de o instanță din Bihor: doi părinți nu și-au mai lăsat copiii la școală pentru a-i feri de vaccinuri, măști și... INTERNET

Doi părinţi din Bihor, care au ales să-şi educe acasă toţi cei patru copii de vârstă şcolară, pentru a-i feri de ispita internetului, au fost trimişi în judecată şi au primit câte 4 luni de închisoare, însă cu amânarea aplicării pedepsei, scrie adevărul.ro.

Fanatici condamnați de o instanță din Bihor: doi părinți nu și-au mai lăsat copiii la școală pentru a-i feri de vaccinuri, măști și... INTERNET
Comentează 0

Cazul a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd (Bihor), la începutul anului trecut, ca urmare a unei reclamaţii depuse de directorul Liceului teoretic Bratca, localitate unde locuieşte familia de pocăiți, după ce, în toamna lui 2021, cei doi părinţi şi-au retras din unitatea de învăţământ cei patru copii de vârstă şcolară - atunci în vârste de 8, 10, 11 și 13 ani.   

În faţa anchetatorilor, cei doi s-au declarat nemulţumiţi de faptul că, în 2020, au primit diverse notificări în care li se atrăgea atenţia că prezenţa la şcoală a copiilor este condiţionată de purtarea măştii ori erau informaţi despre vaccinare. Pe de alta, ei au fost deranjaţi de trecerea la predarea orelor în sistem online, întrucât nu le-au permis nici până atunci copiilor accesul la internet şi nici la televizor.

Intrați AICI pentru detalii.

Fotografia are rol ilustrativ

Sursa foto: stirileprotv.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite