Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Parcare reamenajată în centrul comunei Ghioroc

Consiliul Județean Arad investește din nou în Podgoria Miniș-Măderat! Este vorba despre reamenajarea unei parcări în centrul localității Ghioroc, necesară pentru fluidizarea traficului, în special în sezonul estival, când mii de turiști ajung la Ghioroc la fiecare sfârșit de săptămână.

În acest sens, Consiliul Județean Arad a solicitat primăriei comunei Ghioroc transferul unei suprafețe de 131 de mp din domeniul public al comunei Ghioroc în domeniul public al județului Arad. Pe acest teren se dorește realizarea unei parcări, amplasată în fața Secției Îngrijiri Paleative.

Parcare reamenajată în centrul comunei Ghioroc
Comentează 0

„Transformarea comunei Ghioroc în stațiune de interes local este un proiect dus de noi la bun sfârșit, care însă nu se oprește aici! Este nevoie de o atenție sporită, de continuitate în investiții. Din punct de vedere turistic, o infrastructură bună este esențială pentru atragerea interesului. De data aceasta vorbim despre o investiție mai mică, dar necesară”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Urmare a unor eforturi depuse pe parcursul a mai mulți ani, comuna Ghioroc a devenit una dintre cele mai apreciate destinații de vară din județul Arad. „A fost un proiect pe care l-am gândit împreună cu domnul primar Corneliu Popi-Morodan. Ne-am aplecat asupra investițiilor în infrastructură, pentru că orice proiect de dezvoltare trebuie să plece de la o infrastructură bună. Am primit de fiecare dată un răspuns prompt din partea administrației locale, a domnului primar, care a venit în întâmpinarea noastră, pentru a face echipă!”, a mai completat Iustin Cionca.

La rândul său, Corneliu Popi-Morodan, primarul comunei, a evidențiat buna colaborare pe care o are cu administrația județului: „Orice investiție este un câștig pentru noi! Vrem să creștem stațiunea, să atragem cât mai mulți tineri în sezonul estival. Avem nevoie de drumuri bune, de parcări, de investiții pentru creșterea nivelului de viață! Și avem la Consiliul Județean un partener de încredere, un promotor al zonei, un partener real al investitorilor locali, al oamenilor de afaceri din zonă, al tuturor celor care doresc să ni se alăture în proiectul nostru de dezvoltare a Podgoriei arădene!”, a subliniat Corneliu Popi-Morodan.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite