Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Pandemia nu trebuie să afecteze democrația”

”Pandemia nu trebuie să afecteze democrația”
Comentează 2

             Centrul Interregional de Advocacy și Diplomația din Chișinău, Republica Moldova, a continuat să deruleze numeroase proiecte în diverse domenii chiar și în contextul pandemiei. Mare parte dintre acestea s-au focusat pe dezvoltarea de parteneriate între instituții publice centrale și locale din Republica Moldova, pe de o parte, și organisme similare din România și unele țări europene, pe de altă parte.

            Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație consideră că este extrem de important ca Republica Moldova să transmită în plan extern un semnal pozitiv, în sensul că viața socio-economică decurge normal. De asemenea, la fel de important este ca cetățenii moldoveni să-și manifeste dreptul civic, să participe activ la procesul democratic.

            ”Pandemia nu trebuie să afecteze democrația. Sperăm ca și cetățenii moldoveni din România să-și exercite în număr cât mai mare dreptul de vot pe data de 15 noiembrie. Acest fapt va reprezenta un important mesaj în plan internațional arătând că și în contextul pandemiei democrația poate funcționa”, a declarat dr.Antoniu Martin, președinte pentru România al CIAD.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide