Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Osana Luminii” la Sebiș

”Osana Luminii” la Sebiș
Comentează 0

Trupa de Teatru ANA (a Asociației Nevăzătorilor Arad) a susținut week-end-ul acesta la Casa de Cultură din Sebiș un minunat și emoționant spectacol de muzică și poezie religioasă. Evenimentul a avut ca protagoniști actori amatori nevăzători.

Spectacolul a fost primit cu ropote de aplauze dar și cu emoții și lacrimi de bucurie, atât de o parte cât și de și cealaltă a scenei. La finalul spectacolului, o parte din spectatori, au venit pe scenă și au făcut o fotografie de grup, ca semn de prețuire a unei ore petrecute cu folos. Spectacolul s-a încheiat cu un îndemn spre apropiere și înțelegere pe care fiecare a fost îndemnat să le ofere semenilor cu generozitate.

Membrii trupei ANA au fost: Benchea Veronica, Petrișor Andrei, Emanuela Rump, Adi Mariș, Codruța Matea, Florin Filbacher, Alexandra Rusu și Mihaela Crăsuc. Spectacolul a fost coordonat de îndrăgita și talentata actriță Oltea Blaga care a fost și prezentatoarea evenimentului. ”Osana Luminii” este prima reprezentație dintr-o serie de trei spectacole religioase de poezie și muzică. Aceasta va fi urmată de ”Lumină din Lumină” în data de 5 aprilie la Teatrul Clasic Ioan Slavici  și ”Mărturisiți-vă Domnului” în 9 aprilie la Catedrala Veche.

 

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite