Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Operațiune de salvare: bătrân de 73 de ani scos din apă unde a stat ȘASE ORE de un polițist și un jandarm

Un bărbat de 73 de ani a fost scos dintr-un pârâu din Căpâlnaș, după ce a stat mai bine de șase ore în apa rece de un polițist și un jandarm. Bătrânul se afla sub un pod, era dezorientat și avea un picior prins sub un bolovan.

Operațiune de salvare: bătrân de 73 de ani scos din apă unde a stat ȘASE ORE de un polițist și un jandarm
Comentează 0

„În noaptea de 16/17 iulie 2020, în jurul orei 01.00, un echipaj mixt format din agent de poliție Lazăr Andrei de la Postul de Poliție Petriș și plutonier major Poenariu Andrei, din cadrul I.J.J. Arad, au fost sesizați de o persoană despre faptul că se aud strigăte de ajutor  în zona unui pârâu de la periferia localității Căpâlnaș, jud. Arad.

Echipajul mixt s-a deplasat de urgență în zona indicată  și au descoperit un bărbat de aproximativ 73 de ani căzut în apă până la brâu, sub un pod.

Polițistul și jandarmul au intrat în apa adâncă după acesta și au început operațiunea de salvare.

Operațiunea a fost dificilă din cauza faptului că bărbatul, dezorientat, avea prins un picior sub un bolovan, iar albia râului, înaltă de aproximativ doi metri, era nămoloasă. Acesta a stat în apă  mai bine de 6 ore. În aproximativ 25 minute, bărbatul a fost scos din apă și predat unui echipaj de ambulanță deoarece prezenta semne de hipotermie”, susține Adina Aconstantinesei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite