Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

OnePlus Watch a fost lansat într-o versiune Cyberpunk 2077

OnePlus Technology este un producător chinez de electronice de larg consum. Compania a fost fondată în decembrie 2013 și este în prezent deținută majoritar de Oppo ca unic acționar. Este parte a BBK Electronics, alături de Vivo, Realme și iQOO.

OnePlus Watch a fost lansat într-o versiune Cyberpunk 2077
Comentează 0

Compania este cunoscută mai ales pentru fabricarea de smartphone-uri dar și dispozitivele wearables intră în portofoliul său. Vorbim aici de smartwatch-uri și trackere de fitness, în special despre un nou ceas inteligent One Plus.

OnePlus Watch este un ușor de purtat , cu un ecran OLED 1.4 inch (3,56 centimetri) și o etichetă de preț de aproximativ 160 de euro. Conform Universmartphone, ceasul inteligent One Plus este oferit în negru și argintiu, dar fanii din China vor primi o nouă variantă de ediție limitată. Ceasul va fi numit OnePlus Watch Cyberpunk 2077 și a fost lansat în China pe 24 mai, cu unele diferențe vizuale față de modelul original. Poate fi deja pre-comandat și va fi la vânzare din 1 iunie.

Cyberpunk 2077 este un joc video de acțiune dezvoltat și lansat de CD Projekt în 2020. Povestea are loc în Night City, un oraș autonom din California, în anul 2077, situat în universul Cyberpunk. De aici și numele ceasului One Plus.

Ceasul original OnePlus este primul ceas inteligent excelent de la OnePlus, are aspect elegant și o durată de viață a bateriei de o săptămână. Cu toate acestea sistemul de operare personalizat nu poate încărca mai mult decât selecția preinstalată de aplicații de bază, iar aplicația însoțitoare pentru smartphone este disponibilă numai pe Android la lansare. În ciuda acestui lucru, OnePlus Watch are o valoare bună pentru banii dați pe el, dar nu se ridică la nivelul smartwatch-urilor Apple și Samsung.

Revenind la OnePlus Watch Cyberpunk 2077, această ediție limitată va avea o curea neagră cauciucată cu dungi galbene, câțiva stropi galbeni pe corpul ceasului și logo-ul jocului  Cyberpunk 2077. De asemenea, putem vedea în fotografie o față de ceas unică, care va fi probabil rezervată acestui ceas OnePlus. În afară de diferențele vizuale, ne așteptăm ca totul din interior să rămână la fel - 1GB RAM, 4GB stocare, baterie Warp Charged-infused și certificare 5ATM + IP68 pentru rezistență la apă și praf.

Acesta este al doilea dispozitiv OnePlus care primește tratamentul Cyberpunk 2077 după smartphone- ul OnePlus 8T din noiembrie trecut. Este o treabă bună să vedem colaborări între dezvoltatorii de jocuri și producătorii de smartphone-uri, deși acest joc nu este disponibil pentru mobil.

Cum am scris mai sus OnePlus Watch Cyberpunk 2077 a fost lansat în ediție limitată în China. Este posibil să ajungă și pe alte piețe, dar momentan nu sunt informații în acest sens. În Europa, modelul standard costă 160€, deci dacă modelul Cyberpunk 2077 ajunge vreodată aici, ne așteptăm să coste peste 200 de euro.


Scrie un comentariu

trimite