Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Olimpiada de Religie - faza județeană, 2024

La Seminarul Teologic Ortodox Arad, a avut loc, în data de 13.04.2024, prin purtarea de grijă a Înaltpreasfintitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului și a doamnei inspector pe catedra de religie, prof. Veronica Sirca, faza județeană a Olimpiadei de Religie, sesiunea 2024.

Olimpiada de Religie - faza județeană, 2024
Comentează 2

Elevul Roman Bogdan, de la Școala Gimnazială Sântana, respectiv fiul Parohiei Ortodoxe Comlauș, a obținut un rezultat meritoriu și anume Premiul al III-lea, (Medalia de bronz), cu nota 9,15.

Mulțumesc părinților, Roman Dacian și Simona, pentru implicarea și susținerea acordată în pregătirea elevului.

Succesul demersurilor educative religioase se poate amplifica pe măsura respectării de către profesor a unor principii, precum: plasarea Persoanei Mantuitorului în centrul activității didactice,  prezența rugăciunii pentru elevi  în programul religios personal, cât și al profesorului, valorificarea iubirii ca principiu educativ, utilizarea unui dialog formativ cu elevii, și de asemenea îmbinarea blândeții cu severitatea - atitudine care  presupune impunerea autorității didactice, simultan cu valorizarea pozitivului din sufletul fiecărui elev și instaurarea unui climat afectiv cu valențe formative și motivaționale în clasă. „Educatorul creștin este în fapt marturisitorul celui mai mare act de iubire al lui Dumnezeu pentru lume!!!"

Prof. Livius Miscoi

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide