Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Olimpia Bujac nu moare niciodată

Olimpia Bujac nu moare niciodată
Comentează 0

Olimpia Bujac - Citizens Arad 3-2


O mână de oameni inimoși au reușit să repună pe picioare echipa Olimpia Bujac , după ce aceasta a dispărut periodic din competițiile județene. Au pus mână de la mână , iar debutul ei în această ediție a ligii a 6-a este destul de bun, acumulând 7 puncte din 5 meciuri disputate.
Ultima victima a bujecanilor s-a numit Citizens Arad, sâmbătă de la ora 15 ,pe stadionul din Bujac. Chiar dacă lui  Doru Herțeg i-au venit  două ajutoare din vechea gardă, Ovidiu Moșneag și Ovidiu  Bîlcea, acestea nu au putut salva rezultatul cu toate că au egalat de două ori  prin Bîlcea și Herlo.
Scorul a fost deschis de către  Olimpia prin Manciu ,în minutul 27, dar Bîlcea egalează un minut mai târziu. 1-1 era să fie scorul la pauză, dar la trei minute de la reluare, Gligor readuce  pe gazde în avantaj, 2-1.  După numai 5 minute  Citizens egalează din nou prin Herlo, ca în minutul 61 Boiciuc să închidă tabela la 3-2 pentru Olimpia Bujac.
Au arbitrat :Gheorghe Valentin  , la centru, Cătălin Turgyan și Andrei Groșan asistenți.
Observator: Mihai Jivan


Olimpia Bujac: Mona Sergiu, Ghiunghiușan (Bohm), Dumitrean( Gligor L.), Covaci V.( Ifrim), Popa, Gligor I., Moș, Manciu, Boiciuc ( Teacă), Ienășescu, Both.
Rezerve: Covaci A.
Antrenor: Marius Ardelean


Citizens: Rață, Herțeg Dorinel, Bulacu, Puicea ( Jurik), Herlo, Pîrv ( Pința), Dumitru, Barb, Cserneczki, Bîlcea, Moșneag
Rezerve: Tătar
Antrenor: Doru Herțeg

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite