Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

OFL Arad: “Sănătatea începe din farfurie”

În cadrul unei ample acțiuni de conștientizare a importanței sănătății, Organizația Femeilor Liberale Arad a organizat o dezbatere privind nutriția echilibrată și beneficiile unei diete corespunzătoare:

OFL Arad: “Sănătatea începe din farfurie”
Comentează 0

Lectorul prezent la eveniment, domnul doctor specializat în nutriție medicală, Vlad Roșca ne-a explicat foarte clar și concis avantajele și dezavantajele stilurilor de viață și a obiceiurilor fiecăruia de a se alimenta. Am înțeles că o mare parte a problemelor medicale survin în urma unei alimentații necorespunzătoare. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales să ne axăm pe sectorul de nutriție, pentru a oferi informații relevante persoanelor care fie se confruntă cu probleme medicale cauzate de alimentație sau pur și simplu care vor să își schimbe stilul de viață, să adopte un regim benefic organismului.

Le mulțumesc celor care au răspuns invitației noastre și domnului doctor Roșca. Ne dorim ca acest șir de evenimente să vină în sprijinul oamenilor care vor să aibă grijă de sănătatea lor” a declarat Liliana Waas, președintele OFL Arad.

În secolul vitezei este foarte dificil să găsim timpul necesar pentru a ne asigura că facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a ne menține sănătatea. Acest eveniment de conștientizare a adus informații esențiale și mici trucuri pentru a ne menține sănătoși cu un minim de efort. Prevenția în sănătate este o prioritate a Partidului Național Liberal și ne dorim ca arădenii să aibă parte de toate informațiile și mijloacele necesare pentru a se menține în formă, sănătoși și a preîntâmpina orice problemă medicală” a conchis Geanina Pistru, prim-vicepreședinte national al OFL.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite