Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Oamenii legii au aplicat mai multe sancţiuni arădenilor care nu au respectat măsurile prinvind restricţiile de circulaţie

Oamenii legii au aplicat mai multe sancţiuni arădenilor care nu au respectat măsurile prinvind restricţiile de circulaţie
Comentează 1

Pe parcursul zilei de ieri și până azi dimineață, polițiștii arădeni au verificat 211 de persoane și 30 societăți comerciale  cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau a interdicțiilor de circulație instituite prin ordonanțele militare în vigoare. În urma acestor verificări, au fost aplicate 60 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricțiile de circulație, în valoare totală de 113.000 lei. Nu au fost întocmite noi dosare penale.
În același interval de timp, jandarmii arădeni au verificat 123 persoane cu privire la respectarea măsurii de autoizolare la domiciliu și au aplicat 12 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, valoarea totală a amenzilor fiind de 20.000 lei.
Polițiștii locali arădeni, asigurând cu un efectiv de 50 de cadre și 19 mijloace auto mai multe tipuri de activități legate de prevenirea răspândirii COVID-19 și aplicării prevederilor ordonanțelor militare, au legitimat și verificat, într-un interval de 24 de ore (perioada 22.04.2020, ora 7.00 – 23.04.2020, ora 7.00),  790 de persoane, întocmind 19 procese verbale de contravenție, în valoare totală de 39.000 lei, pentru aceleași fapte privind nerespectarea restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare. Direcția Generală Poliția Locală Arad asigură pe perioada stării de urgență paza centrelor de carantină, paza și ordinea publică în zonele centrelor destinate găzduirii persoanelor fără adăpost, precum și supravegherea traficului  la coborârile de pe autostradă. De asemenea, polițiștii locali arădeni asigură verificarea locurilor unde au fost semnalate cazuri de infectare și participă, împreună cu efectivele M.A.I. sau individual, în filtre și activități de verificare a respectării ordinii publice și prevederilor ordonanțelor militare.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite