Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Oamenii de ştiinţă din Arabia Saudită susțin că femeia este un mamifer, dar nu şi o fiinţă umană

Extraordinar. Veniţi lume să-i vedeţi pe luptătorii pentru drepturile femeii căzuţi pe spate din cauza deciziei de ieri, conform căreia femeia ajunge să aibe aceleaşi drepturi ca şi cămilele, dromaderii, sau caprele.

Oamenii de ştiinţă din Arabia Saudită susțin că femeia este un mamifer, dar nu şi o fiinţă umană
Comentează 7

Deci şi să fie omorâtă în folosul societăţii, familiei, vajnicilor bărbaţi musulmani și nu e o glumă. 

Este cea mai frumoasă zi a vieţii mele – spune Julie Cousteau, purtătoare de cuvânt la Amnistie international.

Este un mare pas pentru femeile din Arabia Saudită – declară Colette Turcotte, purtătoare de cuvânt la Femme Liberation-Action.

Pentru ambele, bucuria vine din faptul că de acum femeile nu vor mai fi considerate obiecte fără niciun drept, ci ca nişte animale, ele vor trebui să fie hrănite, adăpostite și chiar să primească un oarecare respect.

Un grup de aşa zişi oameni de ştiinţă saudiţi care studiază probabil caprele, cămilele şi alte domenii ştiinţifice de vârf, au ajuns la concluzia că femeia nu are suflet, dar are totuşi trăsături comune cu mamiferele, ceea ce spune despre capacitatea lor de a procrea şi de a alăpta şi că ele sunt dotate cu o coloană vertebrală.

Evident, concluziile savanţilor mai trebuie certificate de autorităţile religioase şi politice. Posibil deci, ca toţi activiştii ferminişti să fie de mult oale şi ulcele până când femeile vor fi totuşi acceptate ca mamifere. Cât despre faptul de a fi oameni? Poate la calenedele greceşti.

Sursa expunere.com

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite