Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când și-a cunoscut ginerele, femeia a simțit că îl știe de undeva. Abia apoi a înțeles. Ce destin!

Doi tineri care s-au hotărât să își lege destinele au făcut o descoperire fantastică despre propriul lor trecut. Poate că soarta chiar există.

Când și-a cunoscut ginerele, femeia a simțit că îl știe de undeva. Abia apoi a înțeles. Ce destin!
Comentează 1

Heidi și Ed Savitt, doi tineri din Marea Britanie, s-au căsătorit vara trecută, la șase ani după ce se cunoscuseră, la facultate. Dar chiar înainte de nuntă, ei și familiile lor au făcut o descoperire cu adevărat fantastică.

Totul a început când mama lui Heidi, Kay Parker, l-a întâlnit pe viitorul ginere și, deși părea că nu îl mai văzuse vreodată, avea puternica senzația că îl știe de undeva.

Memoria i-a fost brusc împrospătată de mama băiatului, care i-a mărturisit pasiunea pentru plimbările cu iahtul.

Totul se întâmplase cu 20 de ani în urmă. Cele două familii s-au cunoscut în vacanță în Turcia, iar copiii lor, micuții Ed și Heidi, au fost timp de o săptămână nedespărțiți.

Pozele dezgropate din arhiva familiei nu avea cum să mintă și au confirmat totul: cei doi, la vârsta de 6 ani, zâmbeau spre cameră din vacanța lor frumoasă.

”Am început să țip. Părea ireal. Ce nebunie să te gândești că ne-am fi căsătorit, am fi trăit o viață împreună fără să ne amintim ce s-a întâmplat”, a mărturisit Heidi, care acum crede că Ed este destinat să îi fie soț.

Sursa realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite