Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | O tânără din Turcia a fost găsită ascunsă în portbagaj, la Nădlac

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit o tânără din Turcia, ascunsă de doi conaţionali în portbagajul unui autoturism Mercedes, cu intenţia de a trece ilegal frontiera româno-maghiară, deoarece nu deţinea documente legale.

FOTO | O tânără din Turcia a fost găsită ascunsă în portbagaj, la Nădlac
Comentează 0

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Csanadpalota (autostrada A1) s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul turc Habib K., în vârstă de 37 ani, cu domiciliul în Germania, care conducea un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania. În autoturism mai călătorea, ca pasager, Mahmut K., în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul tot în Germania.

În urma verificării autoturismului, a fost descoperită, ascunsă în portbagaj, acoperită cu haine şi bagaje, o femeie, care s-a stabilit că are 24 de ani și este din Turcia. Ea a intrat legal în România, la începutul lunii aprilie, dar a declarat că dorea să ajungă în Germania şi a recurs la această metodă deoarece nu deţinea viză pentru Spaţiul Schengen.

Femeia este cercetată pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei, iar cei doi bărbați sunt cercetați pentru complicitate.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite