Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O șoferiță româncă a ȘOCAT Italia, după ce a provocat un accident CUMPLIT la Milano: Trei răniți, un autobuz complet distrus și mai multe mașini avariate

Itlia, în stare de șoc după un accident grav provocat de o șoferiță româncă. Femeia nu a acordat prioritate unui autobuz, pe care l-a lovit în plin. Mai multe mașini au fost avariate în urma impactului, iar trei persoane au ajuns la spital. Teribilul accident s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Gării Centrale din Milano. 

O șoferiță româncă a ȘOCAT Italia, după ce a provocat un accident CUMPLIT la Milano: Trei răniți, un autobuz complet distrus și mai multe mașini avariate
Comentează 0

Totul s-a întâmplat în jurul orei 2:30, pe viale Brianza. Autobuzul își terminase programul, deci nu avea pasageri, și se întorcea spre garaj, potrivit stiridiaspora.ro.

Cazua producerii accidentului este încă în fază de investigare, dar din primele informații reiese că o mașină Volkswagen, în care se aflau două tinere românce de 21 de ani, nu a acordat prioritate mijlocului de transport în comun.

Șoferul autobuzului a pierdut controlul volanului, a dărâmat un stâlp de semafor, apoi a lovit un copac care s-a rupt și a căzut pe câteva mașini parcate în zonă. După impactul cu autobuzul, Volkswagen-ul s-a oprit în alte două autoturisme din apropiere.

Atât șoferul autobuzului, cât și cele două românce, au fost rănite, fiind transportate la spitalele din zonă cu cod galben de urgență.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite