Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glad Varga: „A fost promulgată o lege aşteptată de mii de IMM-uri”

Deputatul liberal arădean Glad Varga, vicepreşedintele Comisiei pentru antreprenoriat şi turism, anunţă că a fost promulgată o lege importantă care vine în sprijinul IMM-urilor. Astfel, beneficiarii primei ediții a Măsurii 1 și ai Măsurii 2 de ajutoare de stat COVID, care nu au depus la timp rapoartele de progres din proiectele implementate, vor beneficia de un nou termen de depunere, pentru a nu pierde microgranturile și granturile de capital de lucru.

Glad Varga: „A fost promulgată o lege aşteptată de mii de IMM-uri”
Comentează 0

„Preşedintele României a promulgat legea prin care beneficiarii Măsurii 1 (Microgranturi) şi Măsurii 2 (Granturi pentru capital de lucru) nu mai sunt nevoiţi să returneze sumele primite, o reparaţie aşteptată de mii de IMM-uri. Astfel beneficiarii finali ai ajutoarelor de stat pot depune raportul complet şi corect, până la cel târziu 30 aprilie 2022.

IMM-urile constituie o prioritate pentru programul de relansare economică, având o contribuţie importantă la creşterea economică naţională şi la crearea de locuri de muncă, iar promulgarea acestei legi constituie practic un sprijin cu impact benefic asupra tuturor”, a declarat Glad Varga, deputat PNL de Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite