Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O profesoară a întreţinut relaţii intime cu trei elevi. Cum și-a motivat fapta

O profesoară care a recunoscut că a avut relații sexuale cu trei dintre studenții ei s-a apărat spunând că a avut o legătură cu unul dintre ei pentru a-l ajuta să-și îmbunătățească notele.

O profesoară a întreţinut relaţii intime cu trei elevi. Cum și-a motivat fapta
Comentează 0

Brianne Altice (36 de ani) a abuzat sexual trei băieți de 16 și 17 ani, iar pentru acest lucru a ajuns în fața autorităților din Utah, care îi pot da o pedeapsă cu închisoarea de la doi la 30 de ani. Potrivit ziarului Salt Lake Tribune, citat de The Independent, Altice nu ar fi avut "nicio intenție malițioasă", după cum ea însăși a lăsat să se înțeleagă dintr-un document scris de mână și înaintat judecătorilor. De asemenea, profesoara de liceu a mai scris că nu își poate permite un avocat și că niciodată nu a avut vreo problemă cu conducerea școlii.

Femeia a mai adăugat că unul dintre băieți a venit la ea să-i povestească problemele pe care le are cu părinții și să-i ceară sfaturi cu privire la rezolvarea lor. Mai mult, minorul i-a luat apărarea profesoarei atunci când prin școală circulau zvonuri urâte la adresa ei. Notele elevului chiar s-ar fi îmbunătățit cât timp Brianne i-a fost dascăl.

În plângerea înaintată inițial, se spunea că reprezentanții școlii ar fi știut de comportamentul inadecvat al angajatei lor, dar nu au făcut nimic în această privință. Cu toate acestea, liceul a negat aceste informații.

sursa: click.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite