Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O nouă față a echipe Olimpia Bujac

Citizens Arad - Olimpia Bujac  2-11 !!!

 

O nouă față a echipe Olimpia Bujac
Comentează 0

Duminică dimineața , pe terenul sintetic Șega, s-au întâlnit în prima partidă din acest sezon din liga a 6-a, cea mai nouă echipă arădeană și una dintre cele mai vechi, adică Citizens și Olimpia Bujac.

Cunoscută în ultimele sezoane , ca o echipă dificilă ( indisciplinată, mereu datoare la AJF, slab organizatoare a meciurilor de acasă), Olimpia Bujac a prezentat în acest prim meci al actualului sezon o față nouă. Bine organizată în teren, cu sponsori stabili , cu echipament pus la punct dar și cu un spirit de fair -play surprinzător , aceasta a câștigat cu un scor  categoric de 11-2 pe terenul lui Citizens.

Bine, e adevărat că și ” cetățenii” au prezentat o echipă abia adunată ca număr , iar în poartă , pe Dorinel Herțeg, încă nerefăcut după accidentul suferit în vară. Aproape fiecare șut pe poartă al oaspeților reprezenta un procent ridicat de a fi gol.

Bujecanii au zburdat, singurul pericol real pentru ei fiind vârful advers, Ovidiu Cameniță, atâta timp cât l-au ținut și pe el puterile. Cameniță și Miki Tomescu fiind singurii marcatori ai gazdelor, în schimb Ilie Gligor de trei ori, Vali Both  de două ori, Florin Manciu tot de două ori, Gheorghe Boiciuc,  Terente Ienășescu, Armand Bohm și  Dan Moș câte o dată.

În concluzie, a fost un meci plăcut , chiar și pentru brigada de arbitri alcătuită din Mircea Ardelean, Andrei Pîslaru și Bogdan Babuția, observati de Mihai Jivan sr.
A...și încă ceva.. de remarcat galeria oaspeților, condusă de cine altcineva decât de  Petre Botiș.

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite