Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O nouă acțiune de curățenie stradală în Vlaicu

Marți, 26 iulie 2022, Primăria Municipiului Arad, împreună cu operatorul de salubrizare stradală, desfășoară o nouă acțiune de curățenie stradală. De această dată este vorba despre Calea Aurel Vlaicu, artera stația Electrometal (Lebăda) - P-ța Fortuna - sens giratoriu Galleria și retur.

O nouă acțiune de curățenie stradală în Vlaicu
Comentează 1

Printre activitățile specifice se numără curățarea manuală a rigolelor, măturarea manuală și mecanizată, precum și spălarea manuală (din furtun) și mecanizată a întregii suprafețe a carosabilului, inclusiv la bordură.

În vederea desfășurării optime și în condiții de siguranță a acestei acțiuni, reprezentanții Primăriei Arad au rugămintea să fie sprijiniți în acest demers,  iar în data de 26 iulie 2022 (marți), între orele 18.00-05.00, să nu parcați autovehiculele pe toată lungimea arterei vizate de lucrările de salubrizare mecanizată.

Autovehiculele locuitorilor din blocurile din zona vizată pot fi lăsate peste noapte în parcările Kaufland și Lidl de pe Calea Aurel Vlaicu.

În cazul în care activitatea operatorului de salubrizare va fi îngreunată de autovehicule parcate, se va proceda la ridicarea acestora și mutarea lor până la finalizarea operațiunii de curățare a amplasamentului. Se atrage atenția în mod special asupra faptului că detergenții utilizați la salubrizarea mecanizată ar putea afecta caroseria autoturismelor.

Pentru buna desfășurare a acestei activități, vor participa reprezentanți ai Direcției Generale Poliția Locală Arad, ai S.C. Recons S.A. și ai Direcției Edilitare din cadrul Primăriei Municipiului Arad.

”Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat de utilajele de măturat mecanizat, stropit şi spălat şi vă invităm să fiţi alături de noi #pentruArad, în efortul comun de menţinere a curăţeniei!”, spun reprezentanții Primăriei Arad. 

 


Scrie un comentariu

trimite