Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O maşină sport a ucis patru oameni pe un trotuar, în Berlin

O maşină sport a pătruns pe un trotuar din centrul orașului german Berlin şi a ucis patru persoane în centrul Berlinului. Potrivit prigăzii de pompieri care a postat un mesaj pe Twitter, maşina circula cu viteză foarte mare în momentul în care a intrat pe un trotuar în cartierul Mitte, în centrul capitalei Germaniei. Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că urmează să se stabilească dacă a fost vorba despre un act intenţionat, dar din primele cercetări se pare că a fost doar un accident de trafic.

O maşină sport a ucis patru oameni pe un trotuar, în Berlin
Comentează 1

Patru persoane au fost ucise, printre care şi un copil în vârstă de 3 sau 4 ani, după ce o maşină care circula în mare viteză a pătruns pe un trotuar în cartierul Mitte, din centrul Berlinului, a anunţat vineri noapte brigada de pompieri din oraş, într-o postare pe Twitter, informează dpa.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că urmează să se stabilească dacă a fost vorba despre un act intenţionat, dar că din primele cercetări rezultă că a fost un accident de trafic.

Şoferul, grav rănit, a fost dus la spital.

Potrivit primelor informaţii, în maşină se aflau mai multe persoane, dar nu se ştie cu exactitate câte. Poliţia crede că este posibil ca pasagerii să fi fost aruncaţi din vehicul sport, în momentul în care autoturismul a pătruns în spaţiul dintre două clădiri.

Locul accidentului a fost delimitat şi numeroşi pompieri, poliţişti şi ambulanţieri au fost trimişi în zonă.

Martori au fost intervievaţi pentru a afla circumstanţele accidentului.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite