Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O influenceriţă şi-a făcut mâncare din propriul genunchi şi şi-a hrănit iubitul

Un gest care oripilează pe majoritatea a fost făcut de o influenceriță. Tânăra a povestit cum a gătit o parte din genunchiul său, după ce a suferit o operație la picior. Deși pare incredibil, femeia susține că medicul a întrebat-o dacă dorește să păstreze o parte din cartilaj, scrie comisarul.ro.

O influenceriţă şi-a făcut mâncare din propriul genunchi şi şi-a hrănit iubitul
Comentează 0

Paula Gonu, cu peste 228.000 de urmăritori pe Twitch, a mărturisit că a suferit recent o intervenție chirurgicală la picior.

Conștientă în timpul operației, pentru că i se administrase anestezic local, ea susține că, în timpul operației, medicul a întrebat-o dacă dorește să păstreze o parte din cartilaj…

I-am spus «Da» și a pus ceea ce a îndepărtat într-un recipient mic, precum cele folosite pentru probele de urină. L-a pus în alcool, astfel încât să rămână așa atâta timp cât voiam eu. O săptămână mai târziu, glumeam cu partenerul meu. I-am spus că vreau să îl mănânc pentru că era o parte din mine și trebuia să îl pun înapoi în corpul meu. Am vrut să pot spune că am mâncat o bucată din propriul menisc, a mărturisit tânăra.

Intraţi AICI pentru detalii.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite