Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO | O filmare de amator cu Gara Arad face senzație pe internet: ”Ce fain! Super tare!”

Călătorii care ajung cu trenul în Arad, obișnuiți cu gările murdare și dărăpănate din România, sunt uimiți să descopere o clădire modernă, iar mulți dintre ei filmează cu telefonul și postează pe internet imaginile.

VIDEO | O filmare de amator cu Gara Arad face senzație pe internet: ”Ce fain! Super tare!”
Comentează 1

Un tânăr din Brașov, aflat în trecere prin Arad, a fost atât de surprins de gara noastră, încât a filmat cu telefonul toate incintele accesibile călătorilor. Timp de aproape 12 minute, cât durează filmarea, el și tânăra care l-a însoțit s-au mirat de ce au văzut

”Ooo, ce tare! Las-o naibii! Mă, da faină e! E o operă de artă aici. Super tare! Are și wi-fi, ne putem conecta, putem să stăm aici două ore”, reacționează călătorul.

La un moment dat, el îi dă telefonul prietenei sale, care continuă filmarea, fiind întâmpinată de un angajat CFR. Acesta pare obișnuit cu astfel de reacții ale călătorilor, așa că o încurajează pe tânără să filmeze și scările rulante.

Filmarea a fost distribuită pe internet, pe mai multe canale și rețele de socializare, iar cei care au comentat imaginile spun că în astfel de condiții ar trebui să-și primească turiștii orice oraș din România.

Lucrările de modernizare a Gării Arad, care au început în 2012 și trebuiau finalizate în iunie 2014, au fost recepționate anul acesta, după investiții de aproximativ 334 milioane lei, autoritățile afirmând că e una dintre cele mai moderne din Europa de Est.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite