Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O fetiță de 9 ani a adormit peste telefonul mobil! Ce s-a întâmplat când s-a trezit? E REVOLTĂTOR!

Astăzi, oricine posedă un telefon mobil, de cele mai multe ori smartphone, fiindu-i indispensabil. Totuși, pe cât de util ne este, nu ne-am fi gândit că poate fi atât de periculos. 

O fetiță de 9 ani a adormit peste telefonul mobil! Ce s-a întâmplat când s-a trezit? E REVOLTĂTOR!
Comentează 0

Olivia Retter este o fetiță în vârstă de 9 ani care a trecut printr-o experiență ciudată împreună cu familia sa din Hertfordshire, Anglia. Micuța a adormit în mod accidental peste telefonul său, dar nu se aștepta să aibă parte de o experiență atât de neplăcută.

Conform The Mirror mama Oliviei povestește “Fetița s-a trezit în mijlocul nopții și a venit în camera mea spunând că o doare piciorul. Credeam că se prostește așa că am trimis-o în camera ei.”

În mod normal, micuța nu avea voie cu telefonul în cameră, noaptea, dar l-a strecurat în pat și așa a adormit peste el. Dimineață, a rămas uimită când a observat o arsură în forma telefonului pe piciorul fetei.

Medicii i-au explicat că rana era creată de un lichid chimic, care probabil s-a scurs din telefon și i-a creat arsura. Din păcate, micuța va rămâne cu o cicatrice urâtă pentru tot restul vieții.

sursa: euforia.tv

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite