Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O femeie de 30 de ani a aterizat cu mașina în fundul unui șanț de 3 metri

O femeie de 30 de ani a aterizat cu mașina în fundul unui șanț de 3 metri
Comentează 0

În după-amiaza zilei de miercuri, 30 septembrie, în jurul orei ploioase 15,00, o femeie în vârstă de 30 de ani și care circula cu un autoturism franțuzesc (Peugeot) dinspre Sântana spre Zimandu Nou, gândindu-se stupefiată că realismul frust al romanelor lui Honoré de Balzac e bătut la scor năucitor de suprarealismul societății românești, unde simpatizanții zombi ai PSD-ului autohton organizează (”de veselu ce sunt!”, cum ar spune cronicarul) adevărate ședințe de spiritism electoral, pentru a-și vota și dincolo de mormânt alesul, reamintind întregii Planete Pământ povestea că, asemenea Grofului Dracula, nici românii decedați și îngropați nu sunt morți, ci așteaptă doar ritualul magic potrivit pentru a reveni (fie și ca primari) printre cei vii, s-a trezit și ea la realitate în momentul când, pe o șosea dreaptă ca sfoara întinsă, a reușit, totuși, să ajungă cu automobilul în fundul unui șanț de 3 metri adâncime.

Din fericire există pe Terra și Consuel Transport, acest Kuki al mașinilor avariate, care Consuel”Blitzschnell” și-a pus în mișcare divizia aeropurtată și Vulturul Pleșuv & Șoimul Pletos a recuperat imediat epava Peugeot-ului din dezolantul decor.

Cât despre bovarica șoferiță de 30 de ani, dânsa s-a ales doar cu câteva contuzii superficiale, cu o vizită la Secția Urgențe a Spitalului Județean Arad și cu posibile coșmaruri cu Dracula.  

 

Vasile de Zărand

 

P. S. Dacă Biroul de Presă al Poliției se va trezi candva și dânsul ... și va trimite un comunicat, promit să-l public și pe acela, însă vă asigur de pe acum, că va fi cu muuuuult mai prozaic !!!

Galerie foto (20)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite