Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O femeie a născut în avion, cu trei luni mai devreme. Ce au făcut pasagerii

O femeie a născut în avion, cu trei luni mai devreme. Ce au făcut pasagerii
Comentează 0

O femeie din Filipine a născut la bordul unui avion care zbura pe ruta Dubai-Filipine. Ea a fost ajutată de două asistente care se aflau în avion, iar nașterea a decurs fără probleme.

Femeia era însărcinată în luna a șașea în momentul în care s-a urcat la bordul avionului. Nu se aștepta deloc ca în timpul zborului să aibă vreo problemă și, cu toatea acestea, la cinci oare de la decolare a început să aibă contracții puternice. Ea a alertat echipajul de la bordul aeronavei care aparține companiei Cebu Pacific Air, iar însoțitoarele de zbor au întrebat dacă se afla vreun doctor sau o asistentă la bord. S-a întâmplat ca două asistente medicale să fie la bordul avionului, iar acestea au ajutat-o pe femeie să nască. Ceilalți pasageri chiar i-au dat haine de copil pentru a îmbrăca noul-născut. Totodată, însoțitoarele de zbor au spălat bebelușul cu apă minerală, iar apoi l-au dat mamei sale, care l-a ținut în brațe restul călătoriei.

“Pentru prima oară în viața mea, am văzut însoțitoarele de zbor, care de obicei își păstrează calmul, ușor panicate”, a povestit unul dintre pasagerii zborului, potrivit Mirror.co.uk

Femeia a născut o fetiță complet sănătoasă, care a fost botezată Haven. Aceasta a primit cadou din partea companiei zboruri gratuite pentru tot restul vieții.

sursa: libertatea.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite