Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O femeie a apărut la propria înmormântare, speriindu-şi soţul care a plătit asasini pentru a o ucide

O poveste neobişnuită s-a petrecut în sânul comunităţii congoleze din Melbourne, Australia, unde un presupus văduv care părea îndurerat la sfârşitul unei înmormântări s-a trezit faţă în faţă cu propria lui soţie, pentru care angajase asasini cu scopul de a o omorî, relatează „The Washington Post”.

O femeie a apărut la propria înmormântare, speriindu-şi soţul care a plătit asasini pentru a o ucide
Comentează 0

Protagonista episodului scos din filme de comedie neagră este burundeza Noela Rukundo, căsătorită de peste 10 ani cu congolezul Balenga Kalala, iar cuplul care s-a mutat din Australia pentru a scăpa de situaţia instabilă din Africa Centrală avea şi opt copii. 

Dar acestea nu au fost motive suficiente pentru Kalala, care în urma unei crize de gelozie a recurs la gestul extrem de a angaja asasini plătiţi. Aceştia ar fi trebuit s-o elimine pe Rukundo în timpul unei vizite în Burundi, efectuată de cuplu la începutul acestui an. Rukundo a fost răpită în Burundi, însă a avut parte de un noroc extraordinar: asasinii plătiţi să o ucidă nu doar că au lăsat-o să plece, pe motivul că „nu cred în uciderea femeilor”, ci i-au lăsat şi probe pentru a-l incrimina pe Kalala – înregistrări ale convorbirilor cu el şi chitanţe dovedind 7.000 de dolari australieni pe care asasinii i-ar fi încasat de la acesta. „Vrem doar să te întorci înapoi şi să le spui celorlalte femei proaste precum tine ce s-a întâmplat”, îşi aminteşte femeia că i-a fost indicat de către asasini, care l-au şi sunat pe soţul ei de faţă cu ea, pentru ca acesta să confirme că o doreşte moartă.  

În cele din urmă, Rukundo a revenit în Australia cu ajutorul pastorului de la biserica pe care o frecventa din Melbourne, iar acesta a anunţat-o despre înmormântarea simbolică plănuită de către bărbat. La sfârşitul ceremoniei, Rukundo s-a dus să îl confrunte pe Kalala, care după şocul iniţial a încercat să-şi ceară iertare. Din păcate pentru el, planul său s-a dovedit a fi puţin cam extrem pentru a fi iertit – iar Rukundo a anunţat autorităţile, iar bărbatul a primit 9 ani de închisoare pentru tentativă de omor şi conspiraţie la omor.

sursa: adevarul.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite