Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O fată de 14 ani a acceptat să se întâlneacă cu un necunoscut într-o dubiță. Ce s-a întâmplat când s-a urcat în mașină (video)

O fată de 14 ani a acceptat să se întâlneacă cu un necunoscut într-o dubiță. Ce s-a întâmplat când s-a urcat în mașină (video)
Comentează 1

Retelele de socializare au devenit un pericol pentru copii, iar parintii sunt din ce in ce mai constienti de acest lucru. Nesupravegheati, acestia sunt o prada usoara pentru agresori, iar un nou experiment social vine sa demonstreze acest lucru.
Pentru a demonstra cat de periculos este sa iti lasi copilul sa isi petreaca timpul pe internet fara atenta supraveghere a parintilor, Coby Persin a filmat un experiment social menit sa traga un semnal de alarma. 

Regizorul si-a facut cateva conturi de Facebook false si a purtat o serie de discutii cu adolescente. Dupa ce le-a castigat increderea, Coby le-a propus acestora sa il intalneasca si, surprinzator, fetele au acceptat fara prea mari ezitari. Ce s-a intamplat in momentul in care tinerele au ajuns la locul intalnirii a devenit viral pe internet. 

Peste 32 de milioane de oameni au privit aceste imagini. Desi imaginiile surprinse de camera video sunt socante, Coby Persin spera ca acest experiment social si-a atins scopul si i-a ajutat pe adulti sa constientizeze cat de usor manipulabili sunt copiii. 

Sursa: protv.ro


Scrie un comentariu

trimite