Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O bunicuță de 80 de ani din Grădiște s-a trezit dimineața cu un ditamai AUDI în curte

O bunicuță de 80 de ani din Grădiște s-a trezit dimineața cu un ditamai AUDI în curte
Comentează 6

În dimineața zilei de duminică, 10 octombrie, în jurul orei 7,00, o bunicuță care locuia singură pe str. Petru Rareș din Cartierul Grădiște, s-a pomenit în curte cu un AUDI, care, după ce culcase la pământ poarta de metal a casei, intrase cu totul în curtea femeii.

Impresionată de asemenea cadou matinal, venerabila doamnă și-a sunat imediat nepotul, care a sunat la rândul lui la 112, dar ne-a sunat și pe noi, redacția arq.ro.

Așa că, deplasându-ne imediat la locul accidentului, l-am întâlnit acolo pe comisarul Răzvan Meszar de la Poliția Rutieră, care ne-a comunicat cu amabilitate următoarele:

”Am fost sesizați prin serviciul de urgență 112, în jurul orelor 7,00 dimineața despre faptul că pe str. Petru Rareș, în municipiul Arad, un autovehicul marca Audi de culoare neagră a distrus poarta de acces în imobilul cu nr. 47, iar conducătorul auto a părăsit autovehiculul. În acest moment se vac verificările și cercetările specifice pentru stabilirea tuturor împrejurărilor” ...

... și, desigur, pentru identificarea conducătorului auto, care i-a făcut o asemenea surpriză bunicuței, dar, din modestie (?!) și-a luat de pe automobil  plăcuțele de înmatriculare, am adăuga noi.

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (18)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite