Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nu te mira că te respinge. Faci cu siguranță aceste greșeli!

Esti implicata intr-o relatie serioasa, insa partenerul de cuplu te respinge de fiecare data cand vrei sa iei o decizie importanta sau atunci cand vrei sa iti impui parerea? Este posibil sa faci unele greseli fara sa iti dai seama, asa ca este esential sa iti analizezi comportamentul si sa incerci sa revizuiesti situatia, scrie theadventurouswriter.com. 

Nu te mira că te respinge. Faci cu siguranță aceste greșeli!
Comentează 0

Probabil ca partenerul de cuplu te respinge din cauza ca ai unele obiceiuri care nu sunt tocmai sanatoase intr-o relatie, asa ca incearca sa-i oferi mai multa libertate si nu ezita sa-ti pui intrebari care te vor ajuta sa intelegi mai bine unde gresesti.

Atractia fizica si sentimentele sunt foarte importante intr-o relatie, insa nu trebuie ca momentele de intimitate sa devina o corvoada pentru el sau pentru tine. Potrivit specialistilor in relatii, este esential sa stabiliti cateva reguli simple, care va vor ajuta sa aveti o relatie reusita.

In plus, nevoia de a detine controlul intr-o relatie poate sa aiba alte cauze in spate. Psihologii sunt de parere ca persoanele care nu au avut parte de afectiune si atentie de la parinti pot sa manifeste o dorinta mai mare de a-si impune parerea in fata persoanei iubite.

Faptul ca te concentrezi prea mult asupra iubitului poate dauna relatiei, asa ca este bine sa te concentrezi mai mult pe ceea ce este important pentru tine si pe ceea ce vrei sa faci in viata. Este firesc sa apelezi la sfaturile persoanei iubite, insa incearca sa nu depinzi de nimeni si sa nu te impui cand nu este cazul.

Totodata, potrivit specialistilor in relatii, nu este sanatos sa petreci prea mult timp cu partenerul de cuplu, pentru ca acest lucru poate duce la monotonie. Daca iubitul tau te respinge, este posibil sa aiba aceasta reactie din cauza faptului ca se simte sufocat sau intimidat de tine.

Prea multa intimitate dauneaza relatiei

Psihologii sunt de parere ca prea multa intimitate nu functioneaza ca un magnet. Este ceva normal sa vorbesti deschis cu iubitul tau despre orice si sa petreceti timp impreuna, insa totul trebuie sa fie cu masura.

Daca esti dependenta de iubitul tau, ai nevoie constant de sfaturile sale, iti doresti sa te simti ocrotita si iubita, toate aceste lucruri inseamna ca ai asteptari prea mari de la relatia cu el si este posibil sa ai parte de dezamagiri.

Prea multa intimitate? Se poate, sunt de parere psihologii. Pentru un cuplu este obositor ca toate momentele sa fie petrecute mereu doar in doi, iar unele obiceiuri pot sa duca la destramarea relatiei. Uneori, foarte multe persoane nu isi dau seama cand depasesc limita sufocarii, iar unele momente frumoase isi pot pierde farmecul in timp.

De ce te respinge iubitul tau – greseli pe care le faci:

  • Ai tendinta sa pui prea multa presiune pe el;
  • Il rogi insitent sa petreaca mai mult timp cu prietenii tai;
  • Nu te simti confortabil sa mergi singura in oras sau la evenimente si ii spui asta;
  • Ai tendinta sa crezi ca relatia voastra nu este “cum trebuie”;
  • Ii ceri ca tot timpul liber sa si-l petreaca impreuna cu tine.

Ce poti sa faci in aceasta situatie:

  • Ofera-i iubitului tau mai multa libertate;
  • Petrece mai mult timp singura sau cu prietenele;
  • Fa-ti hobby-uri sau desfasoara diverse activitati care sa-ti distraga atentia de la viata ta amoroasa;
  • Petrece mai mult timp cu familia;
  • Incearca sa nu mai depinzi mereu de iubitul tau;
  • Incearca sa ai o viata echilibrata.

Sursa andreearaicu.ro 


Scrie un comentariu

trimite