Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

NU SE SPALĂ niciodată dar SUNT DORITE de toţi bărbaţii din jurul lor. Secretul femeilor a căror INDECENŢĂ emană frumuseţe

NU SE SPALĂ niciodată dar SUNT DORITE de toţi bărbaţii din jurul lor. Secretul femeilor a căror INDECENŢĂ emană frumuseţe
Comentează 0

Deşi femeilor din acest trib le este interzis cu desăvârşire să se spele, sunt considerate cele mai frumoase din Africa.

Folosesc metode proprii pentru igiena personală şi uimesc o lume întreagă prin ingeniozitatea lor.
Tribul Himba trăieşte în nordul Namibiei, în regiunea Kunene, şi are o populaţie între 20.000 şi 50.000 de suflete. Femeilor din acest trib le este interzis cu desăvârşire să se spele chiar şi pe mâini, în schimb folosesc pentru odorizare ierburi aromatice, pe care le fierb într-o oală şi se afumă cu ele, la fel ca şi cum şi-ar da cu parfum pe întreg corpul.
De asemenea, acestea mai sunt cunoscute prin faptul că îşi acoperă corpul cu un unguent preparat din grăsimi animale şi praf de hematită, care le conferă pielii o culoare roşiatică, dar care le protejează de căldura soarelui, aerul uscat şi de insecte.

Despre femeile Himba se spune că sunt cele mai frumoase din Africa, iar pasta de argilă roşie pe care o folosesc pe întreg corpul le-a adus titulatura de „oamenii roşii”.

Sursa fanatik.ro

 

Galerie foto (13)


Scrie un comentariu

trimite