Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nu a mai apucat să meargă la petrecerea de ziua ei pentru că toată pielea o ardea și se JUPUIA la ORICE ATINGERE. Când a ajuns la spital a aflat ce cauzase tragedia

Danika Heron a fost la un pas de moarte în ceea ce trebuia să fie o zi foarte fericită pentru ea, împlinirea vârstei de 19 ani.

Nu a mai apucat să meargă la petrecerea de ziua ei pentru că toată pielea o ardea și se JUPUIA la ORICE ATINGERE. Când a ajuns la spital a aflat ce cauzase tragedia
Comentează 0

Conform MailOnline, Danika a fost diagnosticată cu epilepsie la 18 ani și i s-au prescris medicamente chiar cu o zi înainte de ziua sa de naștere. Din nefericire pentru ea a început să le ia chiar în ziua când le-a primit, și organismul ei a avut un milion de reacții toxice la substanțele din medicamente. Corpul ei a fost acoperit în totalitate de arsuri severe, mai târziu se va dovedi că acesta este de fapt Sindromul Steven-Johnson, care cauzează arsuri grave la nivelul pielii, organelor și mucoasei membranelor.

d1

Adolescentei din Australia i s-a prescris Lamictal și Keppra, care au ajutat-o cu crizele de epilepsie înainte de ziua ei de naștere, dar apoi au început să i se umfle ochii și buzele, și a dezvoltat iritații pe tot corpul. Inițial medicii au crezut că are herpes și a fost trimisă acasă, dar peste 4 zile tot corpul îi ardea, și starea ei putea să-i fie fatală.

d2

Mama ei a dus-o într-un alt spital unde i-a fost pus inițial un alt diagnostic greșit, dar testele au arătat adevărata boală și au pus-o sub tratamentul adecvat. Dacă această boală este lăsată netratată poate declanșa o moarte lentă și extrem de dureroasă, senzația că tot organismul arde la exterior și la interior este insuportabilă.

d3

d5

Trei săptămâni și jumătate i-au trebuit să se refacă, dar lupta încă nu se terminase, își pierduse tot părul, unghiile și era marcată de cicatrici pe tot corpul. Se va recupera complet și spune că de-abia așteaptă să-și reînceapă viața normală.

d6

Sursa stiri.rol.ro


Scrie un comentariu

trimite